Paruoškite šį fantastišką nekeptą pyragą per 10 minučių. Jis neturi konkurencijos!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Puikus šalto ir labai gaivaus kreminio pyrago receptas, pagal kurį galite lengvai ir paprastai pasigaminti patys.

Jums reikės:

  • 3 grietinės indelių po 200 ml
  • 150 g cukraus pudros
  • 100 g plakamosios grietinėlės
  • 2 pakelių želatinos
  • vandens, kad išbrinktų želatina
  • didesnės pakuotės pailgų sausainių
  • Apelsinų sulčių
  • Aviečių ar kitų uogų

Gaminimo eiga:

Plakikliu išplakite grietinę su cukraus pudra.

  • Atskirai išplakite 100 g grietinėlės ir sumaišykite su grietine.
  • Leiskite želatinai išbrinkti ir visiškai ištirpinkite, šiek tiek pakaitindami.
  • Kai ji atvės, įpilkite šaukštą ar du grietinės ir išplakite viską šakute, tada sumaišykite su likusia grietine.
  • Taip daroma norint, subalansuoti grietinės ir želatinos temperatūrą.
  • Formą išklokite foliją.

  • Dėkite sausainius ant dugno, prieš tai trumpai pamerkite juos į apelsinų sultis.
  • Užpilkite pusę turimo mišinio ant sausainių, uždėkite ant viršaus uogų.
  • Tada paskirstykite kitą pusę mišinio ir galiausiai sudėkite eilę sausainių.
  • Įdėkite į šaldytuvą mažiausiai 3-4 valandoms, bet gali pabūti ir ilgiau.
  • Galiausiai galite pertepti plakta grietinėle ir apibarstyti šokoladu.

Linkime gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *