Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Lengvai sūdytų silkių paštetas per 15 minučių

Ingredientai

  • lengvai sūdytos silkės – 500 g,
  • kiaušiniai – 2 vnt.,
  • sviestas – 100 g,
  • obuoliai (tinka rūgštesni) – 70 g,
  • balti svogūnai – 70 g,
  • vyno actas – 1 valgomasis šaukštas,
  • malti juodieji pipirai ir druska – po 0,5 šaukštelio.

Gaminimo eiga

Silkę išvalome ir išimame ašakas arba iškart perkame silkės filė. Nuluptus obuolius supjaustome gabalėliais. Į trintuvą sudedame obuolius, virtus kiaušinius, svogūnus, silkę ir sviestą. Įpilame druskos, pipirų ir vyno acto. Viską sutriname į vienalytę masę.

Paštetą atvėsiname šaldytuve ir patiekiame su duona.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---