Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Jis perkiša iešmą per bulvę, bet štai ką reikia dar padaryti, kad tai vaikams patiktų!

Skrudintos bulvytės, keptos bulvės, bulvės, supjaustytos griežinėliais ar bulvės su grietine – tai toks produktas, kurį galima paruošti labai įvairiai. O šio varianto aš dar niekada nebandžiau…

Tai vadinama „spiraline tornado bulve“ ir manau, kad tai tikrai pavyks padaryti ir man, ypač, kai šį pavasarį pradėsime naudoti kepsninę. Tai puikiai dera su mėsos kepsniu ar su mėsainiu, o patiekiamos bulvių spiralės yra tikrai labai elegantiškos. Puikiai tinka jas paruošti kiekvienam valgiui!

Viskas, ko jums reikia, tai kepsnių medinių iešmų, bulvės, peilio ir orkaitės. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių ir tuo metu, kol ji įkais, galite paruošti bulves. Kaip tai padaryti, žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Rezultatas sužavės tiek šeimą, tiek draugus!

  1. Pirmiausia pasiruoškite bulves ir medinius iešmus.

  1. Perkiškite iešmą per visą bulvę.

  1. Tai turėtų atrodyti taip.

  1. Pasiimkite peilį ir pradėkite pjauti bulvės viršuje.

  1. Sukite bulvę aplink peilį, kad supjaustytumėte ją spirale.

  1. Švelniai traukite bulvę nuo iešmo, kad spiralė atrodytų taip.

  1. Bulves sudėkite ant kepimo formos ir įdėkite į orkaitę. Taip pat galite jas patepti šiek tiek aliejumi, užberti druskos ir prieskonių.

  1. Bulves kepkite 160 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį. Viskas, jau paruošta!

  1. Atrodo tikrai puošniai!

Manau, kad šis bulvių kepimo būdas yra paprastas, o atrodo tikrai gerai ir stilingai! Tikrai tai išbandysiu sekančiai vakarienei! Tikiuosi, jūs taip pat!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---