Šeštadienis, 16 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Pusryčiams: karšti kepti sumuštiniai su malta mėsa

Ingredientai

  • malta mėsa – 200 g,
  • bulvės – 200 g,
  • morkos – 1 vnt.,
  • svogūnas – 1 vnt.,
  • druska – 1 žiupsnelis,
  • kiaušinis – 1 vnt.,
  • juodieji pipirai,
  • augalinis aliejus.

Gaminimo eiga

  1. Svogūną sutarkuokite burokine trintuvės puse, bulves ir morkas – bulvine.
  2. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir pipirus. Gerai išmaišykite rankomis. Kiekvieną batono riekutę aptepkite įdaru.
  3. Skrebučius dėkite į įkaitintą keptuvę, įpylę šiek tiek aliejaus, apkepkite, tada apverskite ir kepkite kol gražiai paruduos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Plaukų augimo ir sveikų nagų paslaptis: kaip žarnyno sveikata veikia grožį

Daugelis žmonių susiduria su plaukų slinkimo, trapiais nagais ir priešlaikiniu žilimu. Siekiant atsikratyti šių problemų, dažnai pasitelkiamos brangios šampūnų ir kaukių priemonės, tačiau tikroji...

Voratinkliai ir pinigų ženklai: kas iš tiesų slepiasi už vorų buvimo jūsų namuose?

Daugelis žmonių bijo vorų, ir šis baimės jausmas — arachnofobija — yra viena iš dažniausių fobijų pasaulyje. Tačiau kas, jei pažvelgtume į vorus iš...

---