Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Nostalgiški karšti sumuštiniai. Tiesiai iš mamos receptų knygos

Šiame straipsnyje kalbėsime apie karštus sumuštinius su sūriu keptuvėje – receptą radau sename mamos sąsiuvinyje. Sumuštiniai yra labai paprasti, tačiau jie, pasirodo, nepaprastai skanūs. Jie tinka pusryčiams, pietums ir vakarienei. Lengva ir labai paprasta.

sumuštiniai

KARŠTI SUMUŠTINIAI SU SŪRIU KEPTUVĖJE

Svarbiausias karštų sumuštinių ingredientas yra sūris. Tai jis, šiek tiek ištirpęs, sukuria traškų ir unikalų skonį, atskleisdamas patiekalą iš naujos pusės. Jums reikia įdėti daugiau jo į sumuštinius, kad skonis būtų malonus ir maistingas.

Jums reikės:

  • 5 duonos riekelių
  • 100 g kietojo sūrio
  • kiaušinio
  • vienos skiltelės česnako

Gaminimas:

Sūrį ir česnaką sutarkuokite smulkia tarka. Įdėkite juos į dubenį, tada įmuškite vieną kiaušinį ir kruopščiai sumaišykite. Turėtumėte gauti tirštą masę.

Gautą sūrio masę užtepkite ant duonos. Tada įdėkite duonos riekeles su sūriu ir kiaušiniais į keptuvę. Kepkite sumuštinius, kol pagels. Taip pat galite apkepti kitą pusę, kad jie būtų traškesni.

sumuštiniai

Po to perkelkite sumuštinius ant popierinio rankšluosčio – jums reikia pašalinti perteklinį aliejų. Po kelių minučių sumuštiniai atvės ir gali būti patiekiami.

sumuštiniai

Šiuos karštus sumuštinius galima valgyti ir karštus, ir šaltus. Jie turėtų būti patiekiami kartu su vakariene.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....

Mėnesio horoskopas (2025 m. gegužė): Vienas zodiako ženklas susiduria su karjeros kliūtimis, o kitas atranda netikėtas meilės galimybes.

Jaučiate kosmines vibracijas šį mėnesį? Leiskite žvaigždėms vadovauti kiekvienam jūsų žingsniui su šio mėnesio horoskopu! 🌺 Tyrinėkite savo asmeninį astrologinį patarimą čia. ♒ Vandenis...
---