Ingredientai:
- Grietinė – 4 valgomieji šaukštai
 - Majonezas – 4 valgomieji šaukštai
 - Kiaušiniai – 2 vnt.
 - Miltai – 9 valgomieji šaukštai
 - Sūris – pagal skonį
 
Gaminimo procesas:
- ✔ Tešla gaunasi skystoka, kaip grietinė. Supilkite ją į riebalais išteptą keptuvę ir ant viršaus dėkite bet kokį įdarą.
 - ✔ Galite dėti ketčupo, dešros, marinuotų agurkų, alyvuogių, pomidorų ir kt. Ant viršaus užpilkite majonezą ir uždėkite storą sūrio sluoksnį.
 - ✔Padėkite keptuvę ant vidutinės kaitros viryklės tik kelioms minutėms. Uždenkite keptuvę dangčiu, kai tik sūris šiek tiek ištirps, pica bus paruošta.
 
Skanaus!
