Pieniškos dešrelės tešloje su bulvėmis – taip lengva ir taip skanu pamaitinti visą šeimą!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Vaikams tai patinka!

Ingredientai:

  • mielinė tešla – 500 gramų
  • pieniškos dešrelės – 10 vnt.
  • bulvių košė – puodelis
  • miltai

Paruošimas:

  1. Pagaminkite bulvių košę su sviestu ir pienu.
  2. Tešlą iškočiokite į dešros formą, tada supjaustykite mažais gabalėliais ir iš jos iškočiokite paplotėlį.
  3. Paplotėlio viduryje padėkite 1 valgomąjį šaukštą bulvių košės ir paskleiskite šiek tiek į šonus. Dėkite dešrelę į vidurį. Iš kiekvienos pusės padarykite po 3 pjūvius. Supinkite iš tešlos pynę.
  4. Kiekvieno gaminio viršų patepkite plaktu kiaušiniu.
  5. Išdėliokite ruošinius ant kepimo skardos, suteptos nedideliu kiekiu augaliniu aliejumi.
  6. Kepkite 200°C temperatūroje, kol pagels.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *