Sekmadienis, 15 birželio, 2025

Naujausi

Pietums gaminu kiaulieną padaže: mano šeimai tai labai patinka!

Išbandykite šį tradicinį slovakišką patiekalą.

Net neabejoju, kad jūsų šeimos nariams šis patiekalas tikrai patiks.

Jums reikės:

  • svogūno
  • augalinio aliejaus
  • kiaulienos
  • druskos
  • maltų kmynų
  • maltų saldžiųjų paprikų
  • vandens
  • maltų juodųjų pipirų
  • šaldytų žirnelių ir kukurūzų
  • 1/2 š. kvietinių miltų
  • 100 ml vandens

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?
  1. Puode įkaitinkite aliejų.
  2. Nulupkite svogūną.
  3. Supjaustykite mažais kubeliais.
  4. Suberkite svogūną į puodą.
  5. Kepkite iki skaidrumo.
  6. Kiaulieną supjaustykite kubeliais.
  7. Supjaustytą mėsą sudėkite į puodą.
  8. Išmaišykite.
  9. Pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
  10. Išmaišykite ir kepkite, kol mėsa išskirs sultis.
  11. Suberkite maltus kmynus ir paprikos miltelius.
  12. Išmaišykite ir palikite kurį laiką troškintis.
  13. Užpilkite mėsą vandeniu ir išmaišykite.
  14. Uždenkite puodą dangčiu ir troškinkite 40 minučių.
  15. Kai mėsa suminkštės, suberkite žirnelius ir kukurūzus.
  16. Uždenkite ir troškinkite 5 minutes.
  17. Nedideliame dubenyje sumaišykite miltus ir vandenį.
  18. Supilkite į puodą su mėsa ir troškinkite dar 5 minutes.

Patiekite su mėgstamu garnyru: tradiciškai šis patiekalas valgomas su kiaušinių makaronais (tarhone).

Skanaus!

Video pamokėlė:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip tinkamai valyti grybus: klaida, kuri gali sugadinti visą patiekalą

Grybai – tai ne tik maistingas, bet ir gurmaniškas ingredientas, kuris suteikia patiekalams ypatingą skonį bei aromatą. Tačiau daugelis grybų mėgėjų daro esminę klaidą...

2025 m. birželio 15 d. horoskopas – ką žada astrologai

Birželio 15 d. žvaigždės skatina vidinius pokyčius, kūrybinį įkvėpimą ir svarbius sprendimus – kiekvienam Zodiako ženklui skirtingai, tačiau neabejotinai prasmingai. Avinas Birželio 15 d. atneš svarbių...
---