Ketvirtadienis, 2 spalio, 2025

Naujausi

Pievagrybiai aromatingame grietinėlės padaže

Jums reikės:

200 g pievagrybių

1 stiklinės grietinėlės

2 šaukštų sviesto

2 česnako skiltelių

1 šaukštelio alyvuogių aliejaus

2 šakelių čiobrelių

Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kietojo sūrio (nebūtina)

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Supilkite grietinėlę į puodą, suberkite smulkintą česnaką ir čiobrelius, virkite 5 minutes (neleiskite, kad grietinėlė užvirtų).

Sudėkite grybus į kepimo indą, įberkite druskos ir pipirų, įdėkite sviesto, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Supilkite paruoštą padažą, kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (maždaug 30 minučių).

Išimkite iš orkaitės, pabarstykite kietojo sūrio, kepkite dar 5 minutes.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip sutaupyti atliekant medicininius tyrimus?

Norint laiku diagnozuoti ligas ir pradėti gydymą, svarbi sveikatos priežiūros dalis yra medicininiai tyrimai. Bet kai kurie tyrimai gali rimtai ištuštinti kišenes, ypač tie,...

Kaip atkurti dirvą po bulvių: svarbiausi žingsniai ir rekomendacijos

Bulvės – tai vienas iš dažniausių ir mėgstamiausių augalų mūsų soduose, tačiau po jų derliaus surinkimo būtina pasirūpinti dirvos atnaujinimu. Bulvės intensyviai išnaudoja dirvožemio...

---