Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Pievagrybiai aromatingame grietinėlės padaže

Jums reikės:

200 g pievagrybių

1 stiklinės grietinėlės

2 šaukštų sviesto

2 česnako skiltelių

1 šaukštelio alyvuogių aliejaus

2 šakelių čiobrelių

Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kietojo sūrio (nebūtina)

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Supilkite grietinėlę į puodą, suberkite smulkintą česnaką ir čiobrelius, virkite 5 minutes (neleiskite, kad grietinėlė užvirtų).

Sudėkite grybus į kepimo indą, įberkite druskos ir pipirų, įdėkite sviesto, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Supilkite paruoštą padažą, kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (maždaug 30 minučių).

Išimkite iš orkaitės, pabarstykite kietojo sūrio, kepkite dar 5 minutes.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---