Penktadienis, 1 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Be galo skanių grybų receptas. Išbandykite!

Šis receptas visiškai pakeis jūsų nuomonę apie grybus!

Reikės:

500 g pievagrybių;

2-3 šaukštų sauso baltojo vyno;

2-3 skiltelių česnakų;

alyvuogių aliejaus pagal skonį;

druskos pagal skonį.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Grybus supjaustykite griežinėliais.

Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Suberkite peiliu susmulkintus česnakus ir minutę palaikykite karštame aliejuje.

Sudėkite grybus ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.

Dabar galite pridėti vyno.

Kepkite grybus, kol vynas išgaruos.

Pagardinkite druska. Galima užbarstyti smulkintų petražolių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kurie dažniausiai meluoja: astrologų įžvalgos

Nors dauguma žmonių nemėgsta meluoti ir stengiasi kuo greičiau pamiršti situacijas, kuriose teko išsisukinėti, kai kurie zodiako ženklai meluoja taip natūraliai, tarsi kvėpuotų. Astrologų...

Paakių užpildai – ką verta žinoti prieš procedūrą

Paakių užpildai – tai vis labiau populiarėjanti estetinė procedūra, padedanti atkurti jaunatvišką ir pailsėjusį žvilgsnį be chirurginės intervencijos. Norint atsikratyti tamsių ratilų, įdubimų ar...
---