Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Aksominė grybų sriuba: neįtikėtinai skani ir aromatinga

Ji nepaliks abejingų, jei bent kartą ją išbandysite!

Sudedamosios dalys:

  • Vanduo arba jautienos sultinys – 150 ml
  • Pievagrybiai – 200 g
  • Grietinėlė – 50 ml
  • Pienas – 50 ml
  • Česnakai – 1-2 skiltelės
  • Didelis svogūnas – 1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus – 30 ml
  • Skrebučiai – pagal skonį
  • Druskos, juodųjų pipirų – pagal skonį

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:
  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite jį puode su alyvuogių aliejumi, kol įgaus ypatingą kvapą.
  2. Sudėkite smulkintą česnaką ir šiek tiek pakepinkite.
  3. Grybus supjaustykite griežinėliais, bet ne per smulkiai ir sudėkite į troškinį.
  4. Grybus užpilkite vandeniu arba sultiniu.
  5. Įpilkite grietinėlės arba pieno. Pagal skonį pasūdykite, uždenkite puodą dangčiu ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
  6. Grybų sriubą patiekite su skrebučiais ir pabarstykite smulkiai supjaustytais žalumynais.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---