Jei turite nuo pietų likusių ryžių, paruoškite šiuos skanius pirštelius pagal receptą iš „YouTube“ kanalo, ir niekas nesužinos, kad šis maistas yra iš likučių!

Jums reikės:
- 4-5 puodelių virtų ryžių
- 1 didelės paprikos
- 800 g virtų bulvių
- 2 kiaušinių
- 1 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
- 1 puodelio tarkuoto sūrio
- druskos pagal skonį
- 1 didelio svogūno
- petražolių
- neprivaloma: 1 čili pipiro
Gaminimo eiga:
- Į smulkintuvą suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, įberkite supjaustytą papriką, galite įdėti čili pipirą.
- Viską sutrinkite ir šią masę supilkite į dubenį.
- Tada į smulkintuvą sudėkite ryžius ir taip pat susmulkinkite.
- Suberkite susmulkintus ryžius į daržovių mišinį kartu su tarkuotu sūriu, druska ir prieskoniais.
- Dabar sudėkite smulkintas petražoles ar laiškinį česnaką, arba galite pridėti prieskonių ar žolelių pagal savo skonį.
- Virtas bulves sutrinkite šakute ir suberkite į paruoštą mišinį.
- Įmuškite kiaušinius, išmaišykite.
- Galite formuoti pirštelius.
- Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir įdėkite paruoštus pirštelius.
- Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Iškeptus pirštelius sudėkite ant popierinių rankšluosčių ir galite patiekti!
Gero apetito!