Šokoladinis pyragas prie arbatos. Greitas ir labai lengvas receptas!

Redaktore A.
1 min. skaitymo

Šis skanus pyragas patiks visiems, norintiems naminio deserto prie arbatos. Jis tiks ir norint pasigardžiuoti, ir net pusryčiams, ar kaip užkandis.

Jums reikės:

  • Kiaušinių 2 vnt.
  • Cukraus 200 g
  • Šokolado 100 g
  • Augalinio aliejaus 180 g
  • Miltų 380 g
  • Sodos 0,5 šaukštelio
  • Kakavos 15 g
  • Graikinių riešutų.

Gaminimas:

Kiaušinius išplakite su cukrumi iki vientisų ir tirštų putų. Tada įpilkite augalinio aliejaus, vėl išplakite.

Suberkite persijotus miltus su soda ir mentele išmaišykite masę. Gautą tešlą ant stalo padalinkite į dvi dalis. Į vieną tešlos dalį įpilkite kakavos ir išminkykite.

Padalinkite šokoladinę ir baltą tešlą į 2 dalis. Kiekvieną gabaliuką suformuokite į tokio paties dydžio dešras ir sujunkite.

pyragas

Iškočiokite vieną didelę dviejų spalvų tešlą, tada suvyniokite ją. Gautą dešrą perkelkite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.

Pyragas turi būti kepamas 180 C temperatūroje 50 – 60 minučių. Paruoštą ritinį atvėsinkite, užpilkite tirpintu šokoladu ir pabarstykite smulkintais graikiniais riešutais.

Supjaustykite porcijomis ir patiekite. Jūsų pyragas paruoštas!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *