Vos per 15 minučių paruošiamas pyragas, kuris tiesiog tirpsta burnoje!

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Išbandykite šio vaisinio pyrago receptą. Net neabejojame, kad šis desertas tikrai patiks visai jūsų šeimai.

Pyragas yra labai gaivus ir tinka įvairiomis progomis.

Jums reikės:

  • 3 kiaušinių
  • 150 g granuliuoto cukraus
  • 1/2 citrinos sulčių
  • 170 g kvietinių miltų
  • 200 g konservuotų persikų
  • 250 g kreminio sūrio
  • 100 g smulkaus cukraus
  • 100 ml plaktos grietinėlės
  • 50 ml kondensuoto pieno
  • Cukraus pudros

Kaip gaminti?

Atskirkite baltymus nuo trynių.

Į dubenį su tryniais suberkite granuliuotą cukrų.

Plakite mikseriu.

Į atskirą dubenį sudėkite kiaušinių baltymus.

Pabarstykite cukrumi ir įpilkite citrinos sulčių.

Kiaušinių baltymus plakite mikseriu iki standžių putų.

Švelniai įmaišykite trynių mišinį.

Į mišinį pamažu įsijokite miltus ir atsargiai išmaišykite.

Supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir mentele išlyginkite.

Formą su tešla pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Kepkite 25 minutes 180°C temperatūroje.

Į dubenį su kreminiu sūriu suberkite smulkų cukrų. Išmaišykite.

Grietinėlę išplakite mikseriu.

Suberkite kubeliais pjaustytus persikus ir išmaišykite mentele.

Iškepusią tešlą perpjaukite per pusę horizontaliai.

Į stiklinę supilkite sūrio kremą, kondensuotą pieną ir šaukštu išmaišykite.

Tešlą aptepkite šiuo mišiniu.

Paskleiskite persikų mišinį ir uždenkite tešlos lakštu.

Viršų pabarstykite cukraus pudra.

Štai ir viskas: galite patiekti.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *