Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Nepakartojamo skonio gardėsis! Šis greitas pyragas pranoks net patį įmantriausią kepinį!

Tai fantastiškas pyragas, kurio skonis primena Moravijos rūgštynių pyragėlius. Vietoj džemo galite naudoti uogienę arba šviežius ar marinuotus vaisius.

Kiekvieną kartą pyrago skonis gali būti skirtingas, tačiau jis visada bus skanus ir labai purus!

Pasiruošimas užtruks ne ilgiau kaip 10 minučių.

Jums reikės:

  • 2 stiklinių paprastų miltų
  • 1 stiklinės cukraus
  • 1 stiklinės pieno
  • 1/2 stiklinės aliejaus
  • 2 kiaušinių
  • 1 pakelio kepimo miltelių

Įdarui:

  • 2 varškės pakelių
  • 1 stiklinės cukraus
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 1 pakelio vanilinio pudingo miltelių
  • 2 kiaušinių
  • 1/2 stiklinės pieno

Papildomai:

  • Džemo

Pasirinktinai:

  • Džemo, uogienės arba vaisių

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Išplakite kiaušinius su cukrumi.

Palaipsniui supilkite aliejų bei pieną.

Galiausiai įmaišykite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

Pusę tešlos sudėkite ant kepimo skardos.

Ant tešlos viršaus paskleiskite varškės įdarą (įdarui varškę, cukrų, pudingo miltelius, pieną ir kiaušinius sumaišykite iki vientisos masės).

Su šaukštu uždėkite uogienę.

Vietoj uogienės galite naudoti džemą arba vaisius.

Tada sudėkite kitą pusę tešlos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį, tačiau kepimo laiką reguliuokite pagal savo orkaitę.

Linkime gero skonio!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---