Antradienis, 13 gegužės, 2025

Naujausi

Pyragėliai, paruošti per 5 minutes: paprastas receptas, kuriam tereikia vos kelių ingredientų!

Itin gardūs pyragėliai, kurie jums taip patiks taip, kad juos gaminsite nuolat. Jie tapo dideliu mūsų namų atradimu, vaikai negali jų atsivalgyti.

Greitas ir paprastas subtilių pyragėlių receptas iš „YouTube“ kanalo.

Jums reikės:

  • 170 ml pieno
  • 1,5 valgomojo šaukšto kukurūzų krakmolo
  • 1 valgomojo šaukšto cukraus
  • 2 kiaušinių trynių
  • 8 g vanilinio cukraus
  • 170 g paprastų miltų
  • 1 kiaušinio
  • 1 kiaušinio baltymo
  • 50 ml augalinio aliejaus
  • 60 g cukraus
  • 8 g kepimo miltelių
  • 120 ml pieno
  • Abrikosų uogienės
  • Cukraus pudros

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:
  1. Į puodą su pienu suberkite vanilinį ir paprastą cukrų, kiaušinių trynius, krakmolą ir išmaišykite plaktuvu.
  2. Pastatykite puodą ant ugnies ir gerai maišykite, kol susidarys kremas.
  3. Į dubenį įmuškite kiaušinį, sudėkite baltymus, aliejų, cukrų ir plakite plaktuvu.
  4. Tada supilkite pieną ir dar kartą išmaišykite.
  5. Į mišinį palaipsniui persijokite miltus ir kepimo miltelius.
  6. Sumaišykite, kad susidarytų vientisa tešla.
  7. Į popierinius keksiukų formeles šaukštu į vidurį įdėkite kremo.
  8. Tada konditeriniu maišeliu užtepkite vanilinį kremą žvaigždės forma (žr. vaizdo įrašą).
  9. Sudėkite formeles ant kepimo skardos.
  10. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 30-40 minučių 170°C temperatūroje.

Iškepusius pyragėlius apibarstykite cukraus pudra, į vidurį įdėkite abrikosų uogienės ir patiekite.

Mėgaukitės!

Instrukcijos vaizdo įraše:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kokios trąšos padvigubins bulvių derlių: agronomų paslaptys bulvėms

Trąšų pasirinkimas bulvėms – tai ne tik būdas pagerinti derlių, bet ir rūpestis būsimu dirvožemio derlingumu. Kokias trąšas geriausia naudoti bulvėms? Organinės trąšos bulvėms Organinės trąšos...

Šis skanus grybas auga gegužę ir dideliais kiekiais

Gegužinis baltikas – tvirtas, mėsingas grybas, pasirodantis gegužės mėnesį. Europoje šis grybas yra taip gerbiamas, kad net turi atskirą pavadinimą – „Švento Jurgio grybas“....
---