Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Pyragėliai su kefyru. Skanus ir sotus užkandis kiekvieno skoniui

Jei šaldytuve liko stiklinė kefyro, neskubėkite jo išpilti! Mūsų redaktoriai jau skuba jums padėti, pyragėliai su kefyru patiks visai šeimai.

Dar viena puiki žinia: jums nereikia mielių! Pyragėlių gaminimo procesas yra toks greitas ir paprastas, kad pamiršite apie nuobodų, valandų valandas trunkantį mielių tešlos kildinimą.

Pyragėliai su kefyru

Pyragėliai su kefyru

Tešlai reikės:

  • 1 stiklinė kefyro
  • 500g miltų
  • 2 kiaušiniai
  • 2 šaukštai augalinio aliejaus
  • 1 šaukštelis sodos
  • 2 šaukšteliai cukraus
  • 1 šaukštelis druskos

Įdarui reikės:

  • 300g maltos vištienos
  • 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 šaukštelis druskos

Gaminimas:

Pirmiausia paruoškite įdarą: į paruoštą mėsą įberkite juodųjų pipirų ir druskos.

Giliame inde sumaišykite kefyrą ir sodą. Po to, kai putos išnyksta, įpilkite druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir kiaušinių. Viską išplakite šluotele ar mikseriu.

Pyragėliai su kefyru

Palaipsniui įpildami miltų, minkykite tešlą. Ji bus paruošta, kai nebelips prie rankų, jeigu dar limpa įdėkite dar šiek tiek dar miltų.

Atskirkite nedidelius gabalėlius iš tešlos ir suformuokite plokščius pyragėlius.

Pyragėliai su kefyru

Į kiekvieną įdėkite nedidelį kiekį maltos mėsos ir švelniai užspauskite kraštus. Kepkite saulėgrąžų aliejuje iki aukso rudos spalvos. Karšti pyragėliai labiausiai tinka su grietine!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---