Rankovėje keptas viščiukas su aštriu padažu. Skanaus!

Redaktore E.
1 min. skaitymo

Patiks tiems, kas mėgsta aštresnį maistą, ir ne tik!

Sudėtis:

1 šaukštas maltų juodųjų pipirų

2 šaukštai sojos padažo

½ šaukštelio maltų raudonųjų pipirų

½ – 1 šaukštelis druskos

viščiukas, sveriantis apie 1,8 kg

Gaminimas:

Sumaišykite juoduosius pipirus, sojos padažą, raudonuosius pipirus ir druską.

Gautu mišiniu įtrinkite viščiuką ir palikite pusvalandžiui.

Tada įdėkite jį į kepimo rankovę ir tvirtai suriškite iš abiejų pusių. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C, 1,5 valandos.

Prieš išimdami iš rankovės, leiskite vištienai šiek tiek atvėsti.

Skanaus!

Šaltinis

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *