Salotos „Katerina“: joms abejingų nelieka niekada!

Redaktore A.
0 min. skaitymo

Jums reikės:

marinuoti agurkai – 2–3 vienetai,

konservuotų kukurūzų – 1 skardinė,

raudonoji paprika – 1–2 vienetai,

konservuoti pievagrybiai – 1 skardinė,

svogūnas – 1 vidutinio dydžio,

majonezas.

Gaminimas:

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, pakepinkite nedideliame kiekyje sviesto iki auksinės spalvos.

Sudėkite grybus ir pakepkite kartu dar 5 minutes.

Atvėsinkite ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis paprikomis ir agurkais, sudėkite kukurūzus.

Prieš patiekdami pagardinkite majonezu.

Šaltinis

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *