Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Salotos su marinuotais grybais, kumpiu ir šviežiais agurkais

Salotos puikiai tinka ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Švelnus kumpis puikiai tinka su lengvu marinuotų grybų rūgštingumu, šviežiais agurkais ir sūriu. Kiekvienas šių salotų dera tarpusavyje ir tikrai patiks tiek vyrams, tiek moterims.

Ingredientai 4 porcijoms:

kumpis – 200 gramų

konservuotų grybų (pievagrybių, voveraičių arba grybų asorti) – 150 gramų

kietasis sūris – 150 gramų

švieži agurkai – 1 didelis arba 2 maži

Agurkų <a style=dieta" width="717" height="474" />

majonezas arba natūralus jogurtas  – 4 valgomieji šaukštai

majonezas

garstyčių – 0,5 arbatinio šaukštelio.

druskos – pagal skonį

druska

svogūno laiškai – pagal skonį (patariame daug nedėti)

salotos – keletą lapų patiekimui.

Gaminimas:

Kumpį, kietąjį sūrį ir agurkus supjaustykite juostelėmis. Jei reikia, susmulkinkite ir marinuotus grybus. Susmulkinkite svogūno laiškus. Atskirame indelyje sumaišykite majonezą (arba natūralų jogurtą) su garstyčiomis.

Visus ingredientus sudėkite į gilų dubenį, įberkite druskos, pagardinkite majonezo ir garstyčių užpilu ir išmaišykite. Jei norite gražiai patiekti, į lėkštės vidurį įdėkite vieną ar du salotų lapus ir ant jų dėkite salotas. Jas galite papuošti ant viršaus užbarstę susmulkintų svogūno laiškų.

pusryčiai

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---