Ketvirtadienis, 31 liepos, 2025

Naujausi

Gardžios burokėlių salotos. Nuo stalo dings greičiausiai

Gaivios burokėlių salotos – tai puikus pavyzdys, kaip tradiciniai produktai gali suspindėti naujomis spalvomis! Šios salotos sujungia mums nuo senų laikų pažįstamus ingredientus, tokius kaip burokėliai, bulvės, morkos ir silkė, tačiau pateikiamos originaliai – gaiviai ir lengvai. Tai ne tik skanus, bet ir išskirtinis patiekalas, kuris paįvairins jūsų stalą, suteiks spalvų bei vitaminų. Tai receptas, kuriame tradicija susitinka su modernumu, todėl jis tikrai pradžiugins tiek šeimos narius, tiek svečius!

Receptas

  • 250 g silkės arba rūkytos lašišos (galima naudoti ir rūkytą vištieną)
  • 250 g virtų burokėlių
  • 300 g virtų bulvių
  • 150 g virtų morkų
  • 4 kiaušinių
  • 80 g raudonojo svogūno
  • 150 g marinuotų agurkų
  • 200 g žalių obuolių
  • 90 g majonezo
  • druskos ir pipirų pagal skonį

salotos

Gaminimas:

Pasirinkite kokybiškus ingredientus. Obuoliai turi būti tvirti ir sultingi. Išvirkite bulves, morkas, burokėlius ir kiaušinius. Būkite atsargūs, kad jų nepervirtumėte.

Silkės filė supjaustykite mažais gabalėliais. Bulves, morkas, burokėlius, svogūnus ir agurkus supjaustykite mažais kubeliais.

Nulupkite ir nuvalykite obuolius, sutarkuokite juos ir nupilkite sultis. Sumaišykite visus ingredientus, įdėkite majonezo ir kruopščiai sumaišykite.

Salotos gali būti papuoštos šviežiomis žolelėmis, tokiomis kaip krapai, petražolės ar svogūnų laiškai.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kurie dažniausiai meluoja: astrologų įžvalgos

Nors dauguma žmonių nemėgsta meluoti ir stengiasi kuo greičiau pamiršti situacijas, kuriose teko išsisukinėti, kai kurie zodiako ženklai meluoja taip natūraliai, tarsi kvėpuotų. Astrologų...

Paakių užpildai – ką verta žinoti prieš procedūrą

Paakių užpildai – tai vis labiau populiarėjanti estetinė procedūra, padedanti atkurti jaunatvišką ir pailsėjusį žvilgsnį be chirurginės intervencijos. Norint atsikratyti tamsių ratilų, įdubimų ar...
---