Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Šis daržovių patiekalas skanesnis už mėsą: išbandykite jį pietums!

Keptos cukinijos su bulvėmis tikrai tobulas patiekalas. Tai bus geriausias pasirinkimas, jei norite ko nors skanaus, kas neapkrautų jūsų skrandžio.

Ingredientai:

  • 7–8 bulvės;
  • šaukštas čiobrelių;
  • šaukštas raudonėlio;
  • šaukštas rozmarino;
  • šaukštas raudonųjų pipirų;
  • 0,5 šaukšto džiovintų česnakų;
  • 3 šaukštai džiūvėsėlių bulvėms (sauja – cukinijoms);
  • druskos pagal skonį;
  • 4-5 cukinijos;
  • sauja tarkuoto sūrio;
  • šaukštas baziliko.

Gaminimas:

Bulves nulupkite ir supjaustykite pusmėnuliais. Sudėkite į dubenį ir apibarstykite raudonėliais, džiovintais česnakais, rozmarinais, čiobreliais, raudonaisiais pipirais, druska ir įberkite 3 šaukštus džiūvėsėlių. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į kepimo popieriumi padengtą skardą.

patiekalas

Nuplaukite cukiniją ir supjaustykite storesniais gabalėliais. Sudėkite į dubenį, įpilkite aliejaus, apibarstykite džiovintais česnakais, bazilikais, sauja tarkuoto sūrio, sauja džiūvėsėlių, druska ir gerai išmaišykite. Dėkite ant antros kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi. Abi skardas sudėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 200° C temperatūroje apie 35 minutes.

Tikime, kad šis patiekalas jums patiks. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---