Skanūs kepti obuoliai „Prancūziškai,, per kelias minutes!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Originalus skanėstas!

Ingredientai:

  • Obuoliai – 3 vnt.
  • Cukrus – 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai arba krakmolas – 1 valgomas šaukštas
  • Citrinų sultys – 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus arba sviestas – 50 ml.

Paruošimas:

  1. Supjaustykite obuolius plonais griežinėliais.
  2. Supilkite miltus į dubenį ir apvoliokite obuolių skilteles iš abiejų pusių.
  3. Paskirstykite obuolius, vienas nuo kito palikdami tarpelius ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi.
  4. Apšlakstykite obuolius citrinos sultimis.
  5. Kepkite ant vidutinės ugnies 30 sekundžių iš abiejų pusių.
  6. Įdėkite obuolius į indą ir pabarstykite obuolių viršų cukrumi.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *