Penktadienis, 1 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Skrudintų burokėlių salotos

Burokėliai dažniausiai naudojami barščiams ar silkei pataluose, tačiau šį kartą siūlome išbandyti gana neįprastą, tačiau tikrai vertą dėmesio receptą, kurį norėsite išbandyti ne kartą ir ne du. Garantuojame: išbandę šį patiekalą į burokėlius žvelgsite visai kitomis akimis.

Viskas yra labai paprasta.

Jums reikės:

  • Dviejų burokėlių;
  • Pusės nedidelio kopūsto;
  • Ryšulėlio šviežių petražolių;
  • 2 obuolių;
  • 2 nedidelių agurkų;
  • Augalinio aliejaus;
  • Druskos (pagal skonį);
  • Grietinės.

Kaip gaminti?

  • Pirmiausia nulupkite burokėlius ir supjaustykite 1,5 cm kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ir kepkite daržoves 6 minutes (3 minutes kepkite be dangčio ir tiek pat laiko su dangčiu).
  • Susmulkinkite kopūstą, o agurkus ir obuolį supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite maisto produktus į gilų dubenį.
  • Nupilkite nuo keptų burokėlių aliejų, sumaišykite juos su kitomis daržovėmis.
  • Paskaninkite šviežiomis petražolėmis, įdėkite druskos.
  • Pagardinkite grietine, išmaišykite. Palikite pastovėti 10-15 minučių, ir tuomet patiekite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklų suderinamumas: su kuo verta kurti ilgalaikius santykius?

Astrologija gali būti ne tik pramoga, bet ir naudingas įrankis geriau suprasti save bei kitus. Viena iš populiariausių astrologinių temų – zodiako ženklų suderinamumas,...

Kaip išeiti iš vidinio sąstingio: 8 veiksmingi būdai susigrąžinti gyvenimo džiaugsmą

Jaučiatės tarsi įstrigę – lyg gyvenimas nesugriuvo, bet ir nedžiugina? Tai gali būti vidinio sąstingio būsena. Ji dažnai apibūdinama kaip „pilkas laikotarpis“, kai viskas...

---