Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Kaip kopūstą paversti sočiu užkandžiu? Galime tai padaryti per kelias minutes

Klasikinis šnicelis – tai plonas jautienos, veršienos ar kiaulienos pjausnys, apkeptas džiūvėsėliuose. Bet kas galėjo pagalvoti, kad jį galima paruošti ne tik iš mėsos! Tuo pačiu principu galite kepti šviežius kopūstus. Daugelis tik tapusių vegetarais nežino, ką gamintis. O kopūstų šnicelis tikrai geras.

Kopūstų šniceliui tiks net ir truputį pavytęs kopūstas, svarbu, kad nebūtų sugedęs. O „prekinė išvaizdą“ nėra tokia svarbi. Drąsiai naudokite tokius kopūstus, o be jų prireiks vos kelių kitų kasdienių ingredientų. Atkreipkite dėmesį, kad receptui reikia kiaušinių. Jei gaminate veganui – kiaušiniai nebus tinkami. Taigi, pradėkime!

Ingredientai

1. Kopūsto galvą supjaustykite skiltimis, ant kiekvienos palikdami po gabalėlį kopūsto koto, kad nenukristų pavieniai lapai.

2. Kopūstus 5 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje, tada nuvarvinkite kiaurasamtyje.

3. Išplakite kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais, o džiūvėsėlius suberkite į atskirą indą.

4. Kiekvieną kopūsto griežinėlį pirmiausia pamerkite į kiaušinį, tada į duonos trupinius ir vėl į kiaušinį. Įkaitintame aliejuje apkepkite šnicelius iš abiejų pusių iki auksinės-rudos spalvos.

Patiekite pikantiškus kopūstus su grietine, česnaku ir žolelėmis. Šnicelis gali būti beveik augalinis, bet jo skonis –  puikus. Jis gali tapti ir garnyru, ir savarankišku patiekalu. Tikras malonumas! Šiuo receptu verta pasidalyti su draugais.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Po birželio Braškinės pilnaties 4 Zodiako ženklų laukia lemtingas proveržis

Birželio pilnatis 2025-aisiais atneš stiprų energetinį virsmą – tai metas, kai senos emocijos pasiekia savo piką, o vidinės įžvalgos tampa ypač aiškios. Kai kuriems...

Savaitės Geras Ženklas (2025-25 Savaitė): Šis Netikėtas Rytinis Ritualas Gali Uždegti Sėkmės ir Kūrybiškumo Kibirkštį!

Ar smalsu apie šios savaitės gerą energiją? 🌞 Jūsų savaitinis sėkmės dozas pasiruošęs atskleisti puikias naujienas. Ištirkite šios savaitės pranešimą ir paverskite kiekvieną akimirką...
---