Šokoladinis desertas, kuris patiks net ir išrankiausiems smaližiams

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 350 g juodo šokolado
  • 230 g sviesto
  • 350 g rudojo cukraus
  • 4 kiaušinių
  • 2 kiaušinių trynių
  • 160 g miltų
  • 5 šaukštų kakavos

Kaip gaminti?

  1. Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir sudėkite į puodą, įdėkite sviesto  ir pakaitinkite ant viryklės. Suberkite cukrų ir kaitinkite, kol ištirps.
  2. Po poros minučių į masę supilkite kiaušinius ir trynius, išmaišykite,  suberkite miltus ir kakavą. Sumaišykite mentele.
  3. Supilkite mišinį į kepimo indą.
  4. Kepkite 180°C temperatūroje, kol paruduos.
  5. Apliekite tirpintu šokoladu.
  6. Patiekite su ledais.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *