Penktadienis, 1 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Šokoladinis tortas su kefyru. Gardus skanėstas!

Jums reikės:

Tešlai:

  • 1 valg. š. cukraus
  • 300 ml kefyro
  • 2 valg. š. augalinio aliejaus
  • 2 kiaušinių
  • 2 valg. š. miltų
  • 1 arb. š. sodos
  • 2-3 valg. š. kakavos

Kremui:

  • 1 stiklinės cukraus
  • 400 g grietinės
  • 200 g sviesto

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Paruoškite tešlą: išplakite kiaušinius, įmaišykite augalinį aliejų ir kefyrą. Atskirai sumaišykite sausus ingredientus – cukrų, miltus, kakavą ir sodą.

Sausą mišinį sumaišykite su kiaušinių mase.

Tešlą supilkite  į riebalais išteptą skardą ir kepkite 180°C temperatūroje 50 minučių.

Paruoškite kremą: išplakite grietinę, cukrų ir minkštą sviestą.

Atvėsusį pyragą perpjaukite į tris dalis, pertepkite kremu ir papuoškite riešutais arba šokoladiniu glaistu.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kurie dažniausiai meluoja: astrologų įžvalgos

Nors dauguma žmonių nemėgsta meluoti ir stengiasi kuo greičiau pamiršti situacijas, kuriose teko išsisukinėti, kai kurie zodiako ženklai meluoja taip natūraliai, tarsi kvėpuotų. Astrologų...

Paakių užpildai – ką verta žinoti prieš procedūrą

Paakių užpildai – tai vis labiau populiarėjanti estetinė procedūra, padedanti atkurti jaunatvišką ir pailsėjusį žvilgsnį be chirurginės intervencijos. Norint atsikratyti tamsių ratilų, įdubimų ar...
---