Švelnius ir sultingus šonkauliukus pagaminsite tik pagal šį receptą

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Unikalus ingredientas padės iškepti idealaus skonio šonkauliukus!

Sudedamosios dalys:

  • Šonkauliai – 1,3 kg
  • Dižono garstyčios – 3 šaukštai
  • Druska, pipirai – pagal skonį

Paruošimas:

  1. Nuplaukite ir nusausinkite šonkauliukus, ir iš visų pusių įtrinkite garstyčiomis.
  2. Šonkauliukus sudėkite ant kepimo skardos, uždengtos aliuminio folija.
  3. Iš visų pusių uždenkite aliuminio folija.
  4. Kepkite 200°C temperatūroje 40 minučių.
  5. Tada išimkite skardą, nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių, kol gražiai ir gardžiai apskrus.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *