Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Sotūs vištienos blynai, tiks ir pusryčiams ir vakarienei!

Blynai yra skanus ir paprastas patiekalas! Šis receptas yra specialiai parašytas pradedantiesiems. Bet net ir profesionalams patiks šis nuostabiai subtilus blynų skonis! 

Jums reikės:

600 gramų vištienos krūtinėlės;

1 svogūnas;

2 kiaušiniai

stiklinė miltų;

druska pagal skonį;

žalumynai pasirinktinai (petražolės, krapai).

Paruošimas:

Pirmiausia reikia supjaustyti vištienos krūtinėlę ir svogūnus į kubeliais, kurių kraštinė yra apie centimetrą.

Tada dubenyje sumaišykite kiaušinius, miltus ir druską, smulkintus žalumynus.

Į dubenį sudėkite vištienos krūtinėlę su svogūnais, išmaišykite (patogiausia tai daryti rankomis!). Įkaitinkite keptuvę. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus.

Kai tik keptuvė įkaista, pradėkite kepti blynus, į keptuvę dedant po šaukštą masės. Kepkite kol apskrus ir įsitikinkite, kad patiekalas iškepęs viduje.

Kepkite penkias– septynias minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies. Jūsų maistas paruoštas!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---