Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Nuostabus sūrio pyragas, kokio dar tikrai nevalgėte!

Norime su jumis pasidalinti paprastu nuostabiai skanaus ir puraus sūrio pyrago receptu. Sūrio pyragas, kuris dėl savo išskirtinio skonio taps jūsų mėgstamiausiu!

Skanus sūrio pyrago desertas pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą.

Jums reikės:

Tešlai:

  • 3 kiaušinių
  • 60 g cukraus
  • 1 pakelio vanilinio cukraus (10 g)
  • 600 g pusiau rupių miltų
  • 200 g sviesto
  • 1 pakelio kepimo miltelių (12 g)

Įdarui:

  • 2 kiaušinių
  • 200 g cukraus
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 200 g grietinės
  • 750 g varškės
  • 30 g krakmolo

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Į didelį dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite paprastą ir vanilinį cukrų.

Išplakite elektriniu maišytuvu.

Tada suberkite miltus, ištirpintą sviestą ir kepimo miltelius.

Sumaišykite šaukštu ir rankomis išminkykite tešlą.

Pusę tešlos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardos dugną.

Kitą pusę suvyniokite į maišelį ir įdėkite į šaldiklį.

Dabar paruoškite sūrio pyrago įdarą.

Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite paprastą ir vanilinį cukrų.

Išplakite elektriniu maišytuvu.

Tada į masę sudėkite varškę, grietinėlę, krakmolą ir viską išsukite iki kreminės masės.

Supilkite kremą į kepimo skardą ant pyrago pagrindo.

Iš šaldiklio išimtą tešlą sutarkuokite stambia tarka tiesiai ant pyrago įdaro.

Pašaukite pyragą į įkaitintą iki 160°C temperatūros orkaitę vienai valandai.

Išimkite iškepusį pyragą iš skardos.

Nuimkite popierių ir patiekite.

Mėgaukitės!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---