Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Sūrio sriuba, aromatas ir skonis sušildys net šalčiausią dieną

Sūrio sriuba tokia skani, kad vos paragavus taps mėgstamiausia. Virsite ją bent kartą per savaitę. Net vėsiausią dieną šaukštas šios sriubos sušildys.

Jums reikės:

Bulvių 2 vnt.

bulvės

1 morkos

Pievagrybių 5 vnt.

pievagrybiai

Paprikos 1 vnt.

paprika

Pomidoro 1 vnt.

pomidorai

Sūrio 200 g

sūris

Česnakų 1 skiltelės

česnakas

Svogūno 1 vnt.

svogūnas

Sviesto 1 valgomojo šaukšto

sviestas

Kalendros 2 šakelių

kalendra

Druskos pagal skonį

druska

Pipirų pagal skonį

pipirai

Gaminimas:

Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais, suberkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu (maždaug 0,75 l). Pradėkite virti. Virimo viduryje įmaišykite susmulkintus pievagrybius. Morkas ir paprikas susmulkinkite ir pakepinkite svieste, pakepinkite svogūną ir česnaką, pomidorą supjaustykite skiltelėmis.

Į puodą suberkite kepintas daržoves, virkite dar 5 minutes – kol bulvės bus išvirę, tada suberkite tarkuotą sūrį. Sriubą iki vientisos masės sutrinkite trintuvu, įberkite druskos, pipirų ir prieskonių.

Sūrio sriuba dubenėliuose atrodo gražiai, papuošus kalendra, duonos skrebučiais ar smulkinta šonine.

Sūrio sriuba

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---