Šviežias ir kvapnus cukinijų užkandis „Ypatingasis“ – jūsų šventiniam stalui

1 min. skaitymo

Tokiu pačiu būdu galite gaminti paprikas ir baklažanus.

Ingredientai:

  • cukinijos – 2 – 3 vnt.
  • krapai, petražolės, česnakai – pagal skonį
  • citrinų sultys – 3-4 šaukštai
  • druska pagal skonį.

Paruošimas:

  1. Perpjaukite cukiniją išilgai į dvi dalis, tada į riekeles (apie 0,7 cm).
  2. Kepkite cukinijų riekeles iš abiejų pusių, kol pagels.
  3. Sumaišykite citrinos sultis, druską ir smulkintas žoleles.
  4. Keptas riekeles dėkite į indą ir kiekvieną sluoksnį apšlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite žolelėmis.
  5. Uždenkite indą ir padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *