Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Tortas, kurio nereikia kepti. Jo skonis jus tikrai nustebins!

Šis tortas labai skiriasi nuo kitų, tačiau jį tikra verta išbandyti. Tešla daroma iš trupinių, o torto kremas tiesiog pasakiško skonio!

pusryčiai

Reikės:

  • 250 g paprastų miltų;
  • 150 g sviesto;
  • 80 g manų kruopų.

Kremui:

  • 500 ml plaktos grietinėlės;
  • 2 kiaušinių;
  • 150 g manų kruopų;
  • 2 valgomųjų šaukštų miltų;
  • šiek tiek vanilės esencijos;
  • 70 g sviesto.

Citrininiai <a style=sausainiai su kefyru. Kai norisi ko nors saldaus!, tortas" width="709" height="371" />

Gaminimas:

Į dubenį sudėkite cukrų ir miltus, sutarkuokite sviestą. Formuokite trupinius ir tada supilkite į keptuvę, kurioje mišinį pakepkite iki auksinės spalvos.

Dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi, įdėkite 2 šaukštus miltų, supilkite plaktą grietinėlę ir vanilę. Viską išplakite iki vientisos konsistencijos, supilkite į puodą ir virkite. Maišykite, kol susidarys tiršta masė. Tuomet įdėkite 70 g sviesto ir lėtai išmaišykite.

tortas

18 cm skersmens kepimo skardą apvyniokite maistine plėvele ir pradėkite sluoksniuoti tortą. Ant dugno užpilkite trupinių sluoksnį, ant jo tolygiai paskirstykite kremą.

Taip padarykite 3-4 torto sluoksnius. Paskutinis sluoksnis turėtų būti trupiniai. Pabaigus pyragą, padėkite jį į šaldytuvą 6-7 valandoms. Po to apibarstykite tortą cukraus pudra, kokosais ar baltuoju šokoladu, supjaustykite ir patiekite. Skanaus!

tortas

Tortas tikrai visiems patiks, pridedame ir video, kaip jį daryti:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---