Ingredientai
- sviestas – 200 g,
 - cukrus – 200 g,
 - majonezas – 200 g,
 - kiaušiniai – 2 vnt.,
 - miltai – 4 puodeliai,
 - kepimo milteliai – 0,5 šaukštelio,
 - vanilinis cukrus – 1 šaukštelis.
 
Gaminimo eiga
- Atšaldytą sviestą rankomis sutrinkite su miltais iki trupinių. Sudėkite kiaušinius, majonezą, kepimo miltelius, vanilę ir įprastą cukrų. Išminkykite minkštą ir elastingą tešlą.
 - Tešlą uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių. Tešlai formuoti naudokite mėsmalę ir specialų antgalį ar sausainių formavimo prietaisą, suformuotus sausainius dėkite ant kepimo skardos, padengtos silikoniniu kilimėliu.
 - Kepti 180°C temperatūroje 20 min. Iškepusius trapios tešlos sausainius pabarstykite cukraus pudra.
 
Skanaus!
