Sultinga ir švelni vištiena. Pagal šį receptą gaminsite dažnai!

Redaktore M.
1 min. skaitymo

Vištiena tikriausiai yra dažniausiai gaminamas patiekalas. Išbandykite šį patiekalą, jis tikrai jums labai patiks.

Ingredientai:

  • Vištienos mėsa (krūtinėlės arba šlaunelių) – 800 g
  • Svogūnai – 2 vnt.
  • Česnakai – 5 skiltelės
  • Pomidorų sultys – 1 l
  • Prieskonių mišiniai – pagal skonį.

Gaminimas:

Supjaustykite svogūnus ir česnakus. Alyvuogių aliejuje pirmiausia pakepinkite svogūnus, kol apskrus, tada sudėkite česnakus.

Vištienos filė lengvai išmuškite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į keptuvę. Apkepkite mėsą, kol pusiau iškeps, retkarčiais pamaišydami. Įberkite prieskonių pagal skonį.

Tada supilkite pomidorų sultis, kad vištiena jomis visiškai pasidengtų. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite, kol vištiena bus iškepusi. Skanaus.

vištiena

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *