Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Troškinti kopūstai su mėsa

Tai – sotus ir skanus patiekalas, kurį labai nesudėtinga paruošti. Vadovaukitės žemiau pateiktais nurodymais, ir tai jums padės paruošti puikius pietus visai šeimynai.

Jums reikės:

  • 1 nedidelio baltagūžio kopūsto
  • 4 bulvių
  • 3 morkų
  • 1 svogūno
  • 300 g jautienos
  • 3 česnako skiltelių
  • 1 lauro lapelio
  • 3 stiklinių vandens
  • 2 v. š. cukraus
  • 2 v. š. obuolių sidro acto
  • 5 v. š. saulėgrąžų aliejaus
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • Petražolių ir krapų (pagal skonį)

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Svogūną ir bulves supjaustykite stambiais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka, susmulkinkite kopūstą ir česnako skilteles.

Saulėgrąžų aliejuje paeiliui pakepkite svogūnus, morkas, bulves ir kopūstus (kepkite atskirai).

Daržoves sudėkite į gilų puodą.

Mėsą supjaustykite kubeliais, apkepkite aliejuje. Sudėkite į puodą.

Į vandenį suberkite smulkintą česnaką ir lauro lapą, įpilkite acto, įberkite druskos, juodųjų pipirų  ir cukraus. Viską supilkite į puodą.

Troškinkite ant silpnos ugnies (maždaug valandą). Patiekite papuoštą žolelėmis.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....

Mėnesio horoskopas (2025 m. gegužė): Vienas zodiako ženklas susiduria su karjeros kliūtimis, o kitas atranda netikėtas meilės galimybes.

Jaučiate kosmines vibracijas šį mėnesį? Leiskite žvaigždėms vadovauti kiekvienam jūsų žingsniui su šio mėnesio horoskopu! 🌺 Tyrinėkite savo asmeninį astrologinį patarimą čia. ♒ Vandenis...
---