Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Trupininis pyragas, kuris primena vaikystę. Iškepkite jį tuoj pat!

Šis trupininis pyragas yra išskirtinis dėl ypatingos pagaminimo technologijos. Šis trupininis pyragas yra gana kietos tešlos, bet tiesiog tirpstantis burnoje.

Trupininis pyragas

Į pyragą galite dėti bet kokią uogienę, tačiau geriau nenaudoti per skystos. Taip pat nėra labai patogu įdare rasti kauliukus, pavyzdžiui, iš vyšnių.

Trupininis pyragas

Jums reikės:

  • 2 kiaušinių
  • 200 g margarino
  • 250 g cukraus
  • 1 šaukštelio vanilės
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 500 g miltų
  • 200 g uogienės

Gaminimas:

Ištirpinkite margariną, tada supilkite į gilų dubenį.

Ištirpintą margariną sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi ir vanile.

Išsijokite miltus, sumaišykite su kepimo milteliais ir supilkite į kitus ingredientus. Miltai turėtų būti dedami palaipsniui, gerai išmaišant.

Užminkykite tešlą ir padalykite ją į 2 dalis. Viena iš jų turėtų būti šiek tiek didesnė nei kita. Tada sudėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Trupininis pyragas

Iškočiokite didžiąją dalį tešlos ir sudėkite į kepimo indą, iš anksto padengtą kepimo popieriumi.

Ant tešlos sudėkite uogienę. Tolygiai paskirstykite ant paviršiaus.

Trupininis pyragas

Antrąją tešlos dalį išimkite iš šaldiklio ir sutarkuokite, tolygiai uždengdami įdarą. Tačiau jei tingite tarkuoti, gali tiesiog smulkiai sutrupinti rankomis.

Įdėkite pyragą į orkaitę, įkaitintą iki 190-200 laipsnių temperatūros, kepkite maždaug 25 minutes.

Trupininis pyragas iškeptas, skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---