Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Labai skanūs turkiški kotletai. Nustebinkite šeimą nauju patiekalu

Šie maži turkiški kotletai yra skanūs tiek šalti, tiek šilti. Pabandykite pasigaminti šį įdomų patiekalą ir pradžiuginkite savo šeimą.

Ingredientai:

Malta jautiena – 500 gramų;

Kepta <a style=mėsa su kiaušinių įdaru" width="800" height="533" />

Svogūnai – 1 vienetas;

svogūnai

Česnakas – 2 skiltelės;

Kiaušinis – 1 vienetas;

Malti džiūvėsėliai – 3 valgomieji šaukštai;

turkiški kotletai

Pienas arba vanduo – 50 mililitrų;

pienas, turkiški kotletai

Druska, pipirai pagal skonį;

druska, turkiški kotletai

Kmynai – pagal skonį;

Augalinis aliejus;

turkiški kotletai

Žalumynai dekoravimui.

Gaminimas:

Į gilų dubenį sudėkite maltą jautieną. Nulupkite svogūną ir česnaką. Perleiskite juos per mėsmalę (ar kaip kitaip susmulkinkite) ir sudėkite į mėsą. Tuomet pridėkite džiūvėsėlius, įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens arba pieno.

Kepta mėsa su kiaušinių įdaru, turkiški kotletai

Tada sudėkite druską, pipirus ir kmynus. Viską gerai išmaišykite ir palikite pastovėti 30 minučių. Tada iš paruoštos mėsos formuokite nedidelius kotletus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite kotletus, kol iškeps. Papuoškite paruoštus kotletus žolelėmis ir patiekite su padažu pagal savo skonį.

turkiški kotletai

Skanaus! Esame tikri, kad turkiški kotletai jums patiks!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---