Universalus, pikantiškas marinuotų agurkų padažas

Redaktore A.
1 min. skaitymo

Universalaus padažo receptą žinojau jau seniai, tačiau pikantiškas padažas su marinuotais agurkais ir ciberžole yra tikrai nepaprastas. Šiandien norime pasidalinti šio padažo receptu su jumis.

Šį receptą aš naudoju ir kaip mėsos, žuvies, mėsainių ir kitų patiekalų padažą, juo gardinu sumuštinius. Skonis gaunasi labai neįprastas!

Jums reikės:

  • Marinuotų agurkų 2 vnt.
  • Majonezo 100 g
  • Grietinės 50 g
  • Česnako miltelių 0,5 šaukštelio
  • Ciberžolės 0,5 šaukštelio
  • Druskos pagal skonį
  • Juodųjų pipirų (maltų) pagal skonį

Gaminimas:

Vidutinio dydžio agurkus sutarkuokite smulkia tarka.

padažas

Nedideliame dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą ir tarkuotus agurkus.

Į gautą mišinį įpilkite ciberžolės ir česnako miltelių. Gerai išmaišykite ir pagardinkite druska ir pipirais.

padažas

Padažas yra gana universalus. Vis dėlto šį aštrų padažą geriausia derinti su įvairiomis jūros gėrybėmis. Geriausia yra tai, kad jis tinka ir įprastam kasdieniam užkandžiui, ir kartu su skaniais šventiniais patiekalais.
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *