Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Įdomus ir labai skanus užkandis vietoje dešros

Ingredientai

  • vištienos ketvirčiai – 0,5 kg,
  • vištienos filė – 0,5 kg,
  • kepenėlės – 0,7 kg,
  • kiaušiniai – 3 vnt.,
  • česnakas – 2 skiltelės,
  • žalumynai,
  • augalinis aliejus,
  • druska, pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

  1. Vandenį užvirinkite ir kepenėles virkite 5 minutes. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
  2. Nuo ketvirčių nuimkite odą ir išpjaukite kaulus, tada sumalkite mėsmale.
  3. Smulkiai supjaustykite žalią svogūną ir pakepinkite, kol išgaruos drėgmės perteklius. Suberkite susmulkintą česnaką, nukelkite nuo ugnies ir suberkite susmulkintas žoleles, viską išmaišykite. Vištienos kepenėles supjaustykite kubeliais.
  4. Sumaišykite vištienos kepenėles, vištienos filė, žalumynus, įmuškite vištų kiaušinius, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
  5. Gautą masę paskirstykite į kepimo formą ir kepkite 180°C temperatūroje apie valandą.
  6. Gatavą užkandį visiškai atvėsinkite, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Antradienio horoskopas (birželio 17 d.): Nekantriai laukiančių netikėtų meilės ir finansinių galimybių keliose zodiako ženkluose!

Atraskite šiandienos perspektyvas savo zodiako ženklui.✨ Gaukite tikslias įžvalgas apie meilę ❤️, karjerą ir pinigus 💼💰, ir sveikatą 🍃. Perskaitykite savo horoskopą ir...

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...
---