Tai – skanus, sotus ir greitai paruošiamas avokadų užkandis, kuris tikrai nepaliks abejingų. Puikiai tinka ir šventiniam stalui!
Jums reikės:
- 2 prinokusių avokadų
 - 35 g kvietinių miltų
 - 1 kiaušinio
 - Džiūvėsėlių
 - 2 valgomųjų šaukštų saulėgrąžų aliejaus
 - Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
 
Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti
Kaip gaminti?Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Nulupkite avokadus. Minkštimą supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais (jei avokadą apšlakstysite citrinos sultimis, jis nepatamsės).
Avokado griežinėlius apvoliokite miltuose, tuomet – kiaušinyje, o galiausiai – džiūvėsėliuose.
                
Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais, pašaukite į orkaitę 15 minučių.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Linkime gero skonio!
