Nuostabaus skonio varškės apkepas su uogomis: prireiks vos kelių maisto produktų!

Redaktorė L.
0 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 400 g varškės
  • 3 kiaušinių
  • 100 ml pieno
  • 40 g krakmolo
  • Cukraus (pagal skonį)
  • Šviežių arba šaldytų uogų

Kaip gaminti?

  1. Kiaušinių baltymus išplakite su cukrumi iki standžių putų.
  2. Varškę sutrinkite trintuvu su pienu, krakmolu ir kiaušinių tryniais.
  3. Atsargiai sumaišykite varškės masę ir išplaktus kiaušinių baltymus.
  4. Gautą masę supilkite į kepimo formą. Ant viršaus sudėkite uogas.
  5. Kepkite 180°C temperatūroje 50 minučių.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *