Varškės kepinių mėgėjams – varškės sausainiai prie arbatos!

Redaktore E.
1 min. skaitymo

Tiesiog tirpsta burnoje!

Sudėtis:

  • 300 g varškės
  • 150 g sviesto
  • 1 šaukštelis vanilinio cukraus
  • 3 šaukštai cukraus
  • žiupsnelis druskos

Gaminimas:

  1. Varškę išplakite su sviestu, suberkite miltus.
  2. Padalinkite tešlą į 3 dalis. Kiekvieną dalį susukite į lygius stačiakampius.
  3. Sumaišykite cukrų su vaniliniu cukrumi ir pabarstykite pirmąjį stačiakampį.
  4. Ant viršaus paskleiskite antrą stačiakampį ir dar kartą apibarstykite cukrumi.  Tada ant viršaus uždėkite trečiąjį stačiakampį ir pabarstykite cukrumi.
  5. Truputį pakočiokite su kočėlu. Tada su formelėmis išpjaukite norimas figūrėles.
  6. Išdėliokite ant kepimo skardos ir kepkite 180º С temperatūroje 20 minučių.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *