Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Varškės tešlos bandelės su obuolių įdaru. Ar gali būti kas nors skaniau?

Gardžios, skaniai kvepiančios, burnoje tirpstančios bandelės!

Sudėtis

Tešlai

  • 1 šaukštas miltų
  • 0,5 pakelio sviesto
  • 210 g varškės
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • žiupsnelis druskos

Įdarui

  • 4 obuoliai
  • 2 šaukštai citrinų sulčių
  • 4 šaukštai cukraus
  • 1 šaukštelis cinamono
  • 2 šaukštai cukraus pudros
  • 1 kiaušinio trynys

<a style=pyragas" width="1280" height="1107" />

Į minkštą sviestą sudėkite varškę ir gerai ištrinkite. Po vieną sudėkite likusius tešlos ingredientus. Užminkykite tešlą ir apvyniokite ją plastikine plėvele. 30 minučių padėkite ją į šaldytuvą.

Nuluptus obuolius supjaustykite kubeliais. Užpilkite citrinos sultimis ir pabarstykite cukrumi bei cinamonu. Išmaišykite.

Tešlą padalinkite į 2 dalis ir plonai iškočiokite. Paskirstykite įdarą ant abiejų dalių paviršiaus ir susukite į ritinėlius. Juos sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Viršų patepkite tryniu ir kepkite 200 C temperatūroje pusvalandį.

Galiausiai apibarstykite cukraus pudra.

cukraus pudra

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Egzema – kas tai, kaip ją atpažinti ir palengvinti kasdienybę?

Egzema – tai lėtinė odos liga, kurios simptomai dažnai tampa rimtu iššūkiu tiek fizinei, tiek emocinei savijautai. Ši būklė paveikia nuo 10 iki 20...

Savaitinis Taro horoskopas visiems Zodiako ženklams (birželio 16–22 d.)

Kiekviena savaitė atneša naujas galimybes, iššūkius ir svarbius gyvenimo posūkius. Taro kortos – tai ne tik mistinė praktika, bet ir savęs pažinimo bei gyvenimo...
---