Skanaus maisto mėgėjus pradžiugins neapsakomai malonus skonis!
Ingredientai:
- vištienos filė – 1 kg
 - česnakai – 1 galva
 - aštrūs jalapeno pipirai – 1 vnt.
 - svogūnų laiškai – 1 ryšulėlis
 - sojos padažas – 5 šaukštai
 - vanduo – 10 šaukštų
 - čili padažas – 1 valgomasis šaukštas
 - cukrus – 1 valgomasis šaukštas
 - kukurūzų krakmolas – 1 valgomasis šaukštas
 - sezamo aliejus – 1 valgomasis šaukštas
 - sezamo sėklos – 1 valgomasis šaukštas
 - saulėgrąžų aliejus – 2 valgomi šaukštai
 - ryžių actas – 1 valgomasis šaukštas
 
Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti
Paruošimo būdas:- Supjaustykite svogūną pusžiedžiais, jalapeno pipirus – griežinėliais.
 - Vištieną kepkite 10 minučių, uždengę dangčiu.
 - Apverskite mėsą ir vėl uždenkite, dar kepkite 5 minutes.
 - Įberkite čili pipirų, įpilkite sojos padažo, 5 šaukštus vandens, ryžių acto, cukraus ir čili padažo.
 - Viską troškinkite, nuolat maišydami, dar 5 minutes.
 - Įpilkite krakmolo, praskiesto 5 šaukštais vandens. Virkite dar 3-4 minutes ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami.
 - Pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais, išmaišykite ir supilkite sezamų aliejų. Tuomet nuimkite nuo ugnies.
 - Patiekite apibarstę sezamo sėklomis.
 
Gero apetito!
