Ketvirtadienis, 19 birželio, 2025

Naujausi

Užpilame vištieną kefyru ir ruošiame skanią vakarienę

Puikus receptas!

Ingredientai:

  • vištienos šlaunelės – 6 vnt.
  • svogūnas – 1 galva
  • česnakai – 3 skiltelės
  • druska ir prieskoniai pagal skonį
  • paprika – 1 arbatinis šaukštelis
  • kefyras – 250 ml.
  • bulvės – 1 kg.
  • augalinis aliejus

Gaminimas:

Vištieną nuplaukite, sudėkite į dubenį, suberkite susmulkintą svogūną ir česnaką, druską ir pipirus. Vištieną užpilkite kefyru, supilkite aliejų, išmaišykite ir marinuokite 30 min.

Nuluptas bulvės supjaustykite griežinėliais.

Vištieną sudėkite į kepimo indą, ant viršaus uždėkite bulves. Ant viršaus užpilkite likusį marinatą.

Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kempinė skalbimo mašinoje. Kodėl ji turi ten būti?

Nuo tada, kai mūsų namuose atsirado žavus kokerspanielių veislės šuo Ričardas, visa šeima pamiršo ramybę ir tingų laisvalaikį. Vaikai pagaliau pakėlė akis nuo išmaniųjų...

Ką ėda ežiukai? Sužinokite, kuo juos maitinti, kad nepakenktumėte

Ką ėda ežiai? Šis klausimas tikriausiai kyla kiekvienam, kuris vaikystėje piešė šiuos žinduolius, ant savo dygliuotų nugarų nešančius obuolius. Keliautojai  ir plaukikai Lietuvoje gyvena baltakrūtis ežys...
---