Sultinga vištienos filė medaus marinate: skanus ir greitai paruošiamas patiekalas

0 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 350 g vištienos filė

Marinatui:

  • 1 valg. š. augalinio aliejaus
  • 1 valg. š. medaus
  • 1 citrinos sulčių
  • Druskos, maltų juodųjų pipirų ir kitų prieskonių (pagal skonį)

Kaip gaminti?

  1. Sumaišykite visus marinato ingredientus.
  2. Smulkiai supjaustykite vištienos filė, užpilkite marinatą ir išmaišykite.
  3. Valandą palaikykite šaldytuve.
  4. Kepkite įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol visas marinatas išgaruos. Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite pastovėti dar 5 minutes.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *