Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Vištienos  kepsneliai su garstyčiomis:  fantastiškai traškūs ir sultingi!

Šis vištienos patiekalas yra nepaprastai skanus, o jo ruošimui jums tikrai neteks sugaišti pernelyg daug laiko.

Jums reikės:

  • 600-700 g vištienos krūtinėlės (supjaustytos plonais griežinėliais)
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų
  • 3-4 valg. š. garstyčių
  • 200 g grietinės
  • 2 česnako skiltelių
  • Citrinos sulčių
  • 150 g kieto, smulkiai tarkuoto sūrio
  • Maltų džiūvėsėlių
  • Sviesto

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.

Supjaustykite plonais gabalėliais.

Pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.

Sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus – garstyčias, grietinę, išspaustą česnaką ir citrinos sultis.

Palikite marinuotis bent valandą (geriausia – per naktį).

Atskirame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius su sūriu.

Šiame mišinyje apvoliokite mėsos gabalėlius.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po ploną gabalėlį sviesto ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40-45 minutes.

Po 20-25 minučių apverskite, ir kepkite dar 20 minučių.

Patiekite su pasirinktu garnyru – mums labiausiai patinka su virtomis bulvėmis  ir krapais.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ketvirtadienio įkvepiantis astronominis susitikimas (gegužės 1 d.): ar Jautis ir Avinas gali įveikti savo dangaus iššūkius ir triumfuoti?

🔎 Ar domitės savo kosmine meile? 👀 Palieskite, kad atskleistumėte paslėptas jūsų zodiako suderinamumo tiesas! 💑🌠 Šiais metais jūsų horoskopų dangiškame šokyje jūsų abiejų...

Gyventojų dėmesiui: gegužę padaugės karinės technikos ir orlaivių judėjimo

Lietuvos kariuomenė informuoja, kad visą gegužės mėnesį šalies teritorijoje vyks intensyvios Lietuvos ir NATO sąjungininkų karinės pratybos. Jose dalyvaus apie 8 tūkstančius karių, virš...
---