Vištienos kepenėlės su paprikomis ir obuoliais. Išbandykite!

Redaktore M.
1 min. skaitymo
Roast chicken liver with vegetables on wooden background.

Vištienos kepenėlės tikras skanėstas! Jei vakarienei norėsite sveiko ir mažai kalorijų turinčio patiekalo, tuomet šis troškintos vištienos patiekalas su obuoliais ir paprikomis jus tikrai nustebins. 

Ingredientai:

Vištienos kepenėlės – 500 gramų;

Paprika – 200 gramų;

Obuoliai – 150 gramų;

obuolys

Svogūnas – 1 vienetas;

svogūnai

Čiobreliai – 10 gramų;

Druska, pipirai – pagal skonį;

druska

Augalinis aliejus – 10 mililitrų.

Gaminimas:

Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Supjaustykite paprikas juostelėmis. Nuplaukite vištienos kepenėles ir supjaustome mažais gabalėliais. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.

Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepinkite svogūnus. Sudėkite kepenėles, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Kepkite 3–5 minutes. Tuomet sudėkite papriką, obuolius, čiobrelius ir viską išmaišykite.

keptuvė

Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 20 minučių. Skanaus!

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *