Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Vištienos pjausneliai kitaip: išbandykite šį naują receptą!

Vištienos pjausnelius arba kepsnelius esame įpratę kepti pamirkę į kiaušinį ir pavolioję miltuose. Tačiau galima juos paruošti ir kitaip!

Sudėtis:

4 gabaliukai vištienos filė

40 g medaus

30 g garstyčių

3-4 skiltelės česnako

50 g majonezo

druska pagal skonį

malti raudonieji pipirai pagal skonį

paprika pagal skonį

30 ml saulėgrąžų aliejaus

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Paruoškite marinatą. Sumaišykite garstyčias, saulėgrąžų aliejų, išspaustą česnaką, skystą medų ir majonezą.

Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.

Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite plonais sluoksniais.

Mėsą uždenkite lipnia plėvele ir švelniai pamuškite. Tada sudėkite vištieną į gilų dubenį, užpilkite marinatu ir palikite 1-2 valandas.

Sudėkite marinuotus gabalėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, supilkite mėsą su likusiu marinatu ir pašaukite indą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 40 minučių.

Vištienos pjausneliai paruošti! Patiekite juos su mėgstamu padažu ir daržovėmis.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---